新东方网>英语>TOEIC(托业英语)>模拟试题>正文

2016年托业英语考试语法词汇模拟试题(8)

2015-12-30 15:12

来源:网络

作者:

 

  1.There has been a lot of _______ prejudice in American .

  A) realistic B) racial C) recycled D) rebellious

  美国一直都有种族偏见。

  答案 : racial

  2.He is an incurable idealist; it's unlike to help him come down to earth and be more _______.

  A) realistic B) racial C) recycled D) rebellious

  他是个无可救药的理想主义者;很难将他拉回现实、让他更实际点。

  答案 : realistic

  3. The relations between my mother and brother were getting worse as my brother grew older and more ______ .

  A) realistic B) racial C) recycled D) rebellious

  随着哥哥年纪渐长也更叛逆,他与母亲的关系变得更糟。

  答案 : rebellious

  4. Ecological vehicles are made of materials that can be easily _______ once they are dumped.

  A) realistic B) racial C) recycled D) rebellious

  环保车使用的材料使它们在被丢弃后还可以轻易地回收使用。

  答案 : recycled

  5.Tom goes to that pub every night to have a bottle of beer. He is a _______ customer.

  A) reliable B) regular C) reluctant D) religious

  Tom每晚都去那家酒吧喝瓶啤酒。他是常客。

  答案 : regular

  6.To keep health, we have to keep _______ hours.

  A) reliable B) regular C) reluctant D) religious

  为了保持健康,我们必须生活有规律。

  答案 : regular

  7.Friends might not be always trust-worthy, but dogs are; they have long been regarded as the most _______ company of human beings.

  A) reliable B) regular C) reluctant D) religious

  也许朋友不是常常值得信赖的,但狗可以信赖;牠们长久以来就被视为人类

  最可靠的伙伴。

  答案 : reliable

  8.Christmas is not just a _______ holiday now. People other than Christians also celebrate it.

  A) reliable B) regular C) reluctant D) religious

  圣诞节现在不仅是个宗教节日,非基督徒也庆祝它。

  答案 : religious

  9.Although he is in financial difficulties, he is _______ to accept my offer of the loan of twenty thousand dollars.

  A) reliable B) regular C) reluctant D) religious

  虽然他经济有困难,他还是不愿意接受我借给他的两万块。

  答案 : reluctant

  10.After the mutiny, the captain of the merchant ship was left behind in some _______ island in the Pacific Ocean.

  A) residential B) remote C) risky D) ridiculous

  发生叛变事件后,商船的船长被丢弃在太平洋上的某偏远荒岛。

  答案 : remote

  11.The factory must be torn down because it is not allowed in _______ area.

  A) residential B) remote C) risky D) ridiculous

  这工厂必须拆除,因为在住宅区禁设工厂。

  答案 : residential

  12.The cowboy looked ________ in that strange-looking hat.

  A) residential B) remote C) risky D) ridiculous

  那位牛仟戴着怪模怪样的帽子,看起来很可笑。

  答案 : ridiculous

  13. It's too ______ to do the bungee jumping from the cliff.

  A) residential B) remote C) risky D) ridiculous

  从悬崖上做高空弹跳太冒险了。

  答案 : risky

  14.Don't believe him. What he said just now was _______.

  A) sacred B) rubbish C) secret D) satisfied

  不要相信他。他刚刚说的都是废话。

  答案 : rubbish

  15. Both the Bible and the Koran are regarded as ________ books.

  A) sacred B) rubbish C) secret D) satisfied

  「圣经」与 「可兰经」都被视为圣书。

  答案 : sacred

  16. The teacher was not ________ with my history report. She asked me to rewrite it.

  A) sacred B) rubbish C) secret D) satisfied

  老师对我的历史报告并不满意。她要求我重写。

  答案 : satisfied

  17. Tom loves his English teacher but dare not tell her the truth. He is a ________ admirer of her.

  A) sacred B) rubbish C) secret D) satisfied

  Tom很爱他的英文老师,但不敢告诉她他是她的暗恋者。

  答案 : secret

  18.Tim doesn't like to eat beef, so his wife _______ makes steak.

  A) self-evident B) seldom C) sentimental D) sensitive

  Tjm不喜欢吃牛肉,所以他老婆很少煮牛排。

  答案 : seldom

  19. The need for reform was ________ . No wonder a large number of people came up with their opinions.

  A) self-evident B) seldom C) sentimental D) sensitive

  改革的需要是不证自明的。难怪大多数的人都提出他们的意见。

  答案 : self-evident

  20. Mr. White always wears sunglasses because his eyes are ________ to light.

  A) self-evident B) seldom C) sentimental D) sensitive

  White先生总是戴着太阳眼镜,因为他的眼睛对光敏感。

  答案 : sensitive

  更多精彩内容 >> 新东方网英语频道 

  全国新东方英语课程搜索


(实习编辑:高奕飞)



资料下载

  • 人教版初中所有英语单词(含七八九册)

    3342次下载 点击下载
  • 初中英语语法大全

    2621次下载 点击下载
  • 初中英语重点短语和句型(适合所有年级)

    4734次下载 点击下载
  • 新型肺炎有关话题英语作文

    1854次下载 点击下载
  • 高考英语词汇必备3500

    1391次下载 点击下载
  • 45本适合中学生的入门级英语读物

    1391次下载 点击下载
名称名称
300次下载

微信扫码关注"新东方网"服务号

回复""立刻获取!

猜你喜欢

  • 听力
  • 口语
  • 阅读
  • 娱乐
  • 词汇
  • 写作

            新东方英语辅导专区

            班级名称 上课地点 上课时间 费用 详细

            焦点推荐

            版权及免责声明

            凡本网注明"稿件来源:新东方"的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属新东方教育科技集团(含本网和新东方网) 所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他任何方式复制、发表。已经本网协议授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明"稿件来源:新东方",违者本网将依法追究法律责任。

            本网未注明"稿件来源:新东方"的文/图等稿件均为转载稿,本网转载仅基于传递更多信息之目的,并不意味着赞同转载稿的观点或证实其内容的真实性。如其他媒体、网站或个人从本网下载使用,必须保留本网注明的"稿件来源",并自负版权等法律责任。如擅自篡改为"稿件来源:新东方",本网将依法追究法律责任。

            如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与新东方网联系,电话:010-60908555。

            热搜关键词